Kereskedelem

§  Roxtec

§  Hakel

§  Kitagawa

Műszaki támogatás

§  Roxtec

§  Hakel

§  Kitagawa

Tervezés

Újdonság

Rólunk

Elérhetőség:

Glob-Prot Kft

1107 Budapest Mázsa tér 2-6.

+36 1 339 8604

 

OEM

Az egyedi gyártás területén a gázturbinától az egyedi szekrényekig Magyarországon és Világszerte is a Roxtec kábel és csőátvezető rendszer az, melyet a legnagyobb gyártók használnak. A Roxtec kábel és csőátvezető rendszer kimagasló rugalmassága és használhatósága teszi azt lehetővé, hogy ezen a területen is a Roxtec-et használják vevőink.  Ezen az oldalon szeretnénk bemutatni néhány tipikus OEM felhasználást!

Roxtec OEM brosúra eltöltése:

http://www.roxtec.com/en/media-library/literature/brochures/oem-brochures/ 

 

Az OEM világában (Szekrények, generátorok és turbinák, járművek, vasúti járművek, vasúti kiszolgáló berendezések, robotika) egyedi és sztenderd megoldásokkal állunk Vevőink rendelkezésére. Minden egyedi berendezés egyedi követelményekkel készül és éppen ezért nem megengedhető, hogy a végfelhasználó a termékkel elégedetlen legyen. Így a kábel- és csőátvezetések biztonságára és minőségére is különös gondot kell fordítani! Akár IP 55-IP67-es védettség, akár vibrációelnyelés akár robbanás elleni védelem a cél a Roxtec jól teljesít!

Néhány példa OEM világából:

Fali átvezetés:

Falon történő átvezetéskor szükség lehet vízzárásra, tűzgátlásra, gáztömörségre és rágcsálóállásra. A Roxtec ezek közül mindegyiket tudja akár egyszerre akár külön-külön.

BRO_rolling_stock20BRO_industry_oem6New-generation-railway002

BRO_rolling_stock6

 

Szekrény átvezetés:

BRO_industry_oem3BRO_industry_oem2

 

 

 

Vissza