Főoldal

Kereskedelem

§  Roxtec
Termékek
Referenciák

§  Hakel

§  Kitagawa

Műszaki támogatás

§  Roxtec

§  Hakel

§  Kitagawa

Tervezés

Újdonság

Rólunk

Elérhetőség:

Glob-Prot Kft

1107 Budapest Mázsa tér 2-6.

+36 1 339 8604

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza

 

Olaj- és Gázipar

Magyarországon, is mint mindenhol a világon az olaj- és gázipar az a stratégiailag fontos és kiemelt ágazat, mely rendkívül szigorú szabványaival és követelményeivel az biztonságra (energia ellátás biztonsága, élet és balesetvédelem) törekszik. Így teljesen természetes, hogy ez az iparág is Roxtec kábel- és csőátvezető rendszert használ, mind robbanásveszélyes területeken, mind tűzszakaszhatároknál, valamint olyan helyeken ahol víz- és/vagy gáztömörség a követelmény.

Roxtec Olaj- és gázipari brosúra eltöltése:

http://www.roxtec.com/en/media-library/literature/brochures/offshore-oil-and-gas-brochure/

 

Ahogy a gyorsul a technológiai fejlődés, úgy nem léteznek manapság olyan projectek, melyeket úgy terveznek meg, hogy azokat ne lehessen a lehető legkönnyebben és leggyorsabban átalakítani. Nem kivétel ez alól az olaj- és gázipar sem. Éppen ezért számos ezen a területen működő cég és vállalkozás választotta a Roxtec-et. Hiszen azon kívül, hogy a Roxtec a legbiztonságosabb, legjobban dokumentált átvezető rendszer; szerelése igen gyors, a szerelés minőségét könnyű ellenőrizni.

Néhány példa az olaj- és gázipar világából:

Fali átvezetés:

Falon történő átvezetéskor szükség lehet vízzárásra, tűzgátlásra, gáztömörségre és rágcsálóállásra. A Roxtec ezek közül mindegyiket tudja akár egyszerre akár külön-külön.

Snohvit_LNG_Plant005BRO_oil_and_gas10Offshore_platform_diesel_hydralic_crane002

Snohvit_LNG_Plant006BRO_oil_and_gas20

Szekrény átvezetés:

Mérőszekrények, adatgyűjtő és továbbító szekrények, kötődobozok átvezetéseihez a legalkalmasabb megoldás a Roxtec szekrény átvezetései. A Roxtec szekrényes átvezetéseinek nagy előnye a nagy kábelsűrűség, az előszerelt kábelek lezárásának biztosítása, az igény szerinti magas IP védettség (IP44-től IP67-ig).

BRO_oil_and_gas14