Minőségpolitika

A Glob Prot Kft. célja, hogy kereskedelmi tevékenysége során kiemelkedő szolgáltatást nyújtson, professzionális, pontos, rugalmas és gyors ügyfélkiszolgálással, igyekszünk vevőink elvárásainak maradéktalanul megfelelni. A vevői elégedettség biztosításával – visszatérő partnereink révén – újabb üzleti lehetőségeket remélünk. Az innováció jegyében cégünk törekszik arra, hogy bővülő termékpalettával és szolgáltatásokkal, - ügyfelei további megelégedésére szolgáló - minőségi változást érjen el.

Mélyen hiszünk abban, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások és forgalmazott termékek minősége vevőink teljes megelégedettségére szolgál, vevőink munkáját és nyújtott szolgáltatásai minőségét pozitív irányban befolyásolja.

Ennek érdekében MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszert vezetettünk be, és működtetünk, mely garantálja az általunk nyújtott szolgáltatások állandó, kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését, vevőink elégedettségét. Glob Prot Kft. vezetősége teljes felelősséget vállal minden általa nyújtott szolgáltatásra, legjobb tudása szerint szervezi munkafolyamatait és pontosan definiálja a hatáskörökhöz tartozó tevékenységeket. 

A vezetőség elkötelezett a kockázatok és lehetőségek, valamint kontroll pontok meghatározásában, kezelésében, ezzel biztosítva a szervezet és a minőségirányítási rendszer hatékony működését.

Szoros, kölcsönös bizalmon alapuló, hosszú távú kapcsolatot kívánunk kialakítani - a minőségi célkitűzéseinkkel összhangban, velünk együttműködő - beszállító partnereinkkel.

Céljaink elérése érdekében a vezetés támogatja és megköveteli a folyamatos képzést, elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a Glob Prot Kft. működéséhez. Ehhez megfelelő munkakörnyezetet és munkahelyi légkört biztosítunk.

Cégünk az alapítástól kezdve a folyamatos erősödésre és organikus növekedésre törekszik. Célunk továbbá, hogy tevékenységünk rugalmasan alkalmazkodjon a változásokhoz, folyamatosan teljesítse a jogszabályi-, szabványi és vevői követelményeket, ezáltal stabil és kiegyensúlyozott szervezet maradjon.

Budapest, 2024. február 1.

Szukfiel Ferenc
ügyvezető

Betöltés...